cicaplast krém

Ez az úgynevezett csodaszer helyreállítja a bőr szerkezetét, megújítja a barriert és elsimítja, halványítja a hegeket. A cicaplast krém felvitelekor kerülni kell a szem környékét. Kizárólag hipoallergén összetevőket tartalmaz, amelyek nyugtató és regeneráló hatásúak.

Érdemes belőle beszerezni egy-két tubussal, hiszen sohasem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükség. A család minden tagja használhatja, még a gyermekek is. Szárazság, irritáció és sötét foltok kezelésének céljából naponta 2 alkalommal masszírozó mozdulatokkal kell használni, illetve bejuttatni a bőr mélyebb rétegeibe.

A cicaplast krém segíti az új sejtek képződését, az ásványi anyag tartalmának hála. Antibakteriális hatóanyagokban is rendkívül gazdag, ezáltal megszünteti a viszketést. A termék tárolásával kapcsolatban azt kell tudni, hogy szobahőmérsékleten ajánlott. A felbontást követően, a minőségét 1 éven keresztül megőrzi. A cicaplast krém az interneten keresztül néhány kattintással egyszerűen megrendelhető, így a beszerzését illetően nem lesz nehéz dolga.