Szeretnénk bemutatni Önnek egy nagyon jó vitaminforrást, ami a gabonafélékhez hasonlóan főként szénhidrátot tartalmaz. A hajdina először Ázsiában lett elterjedt, később pedig már Európában is nekiláttak a termesztéséhez. Számos B-vitamin-csoportot tartalmaz, tehát érdemes fogyasztani belőle.

Ugyanakkor az antioxidáns hatása miatt is egyre ismertebbé válik. Sokan még mindig a magas vérnyomás kezelésére használják a népgyógyászati hajdina erejét. Leginkább kását főztek belőle, azonban manapság már sokan megpirítják, hiszen nagyon jó az íze. Ugyanakkor a hajdina lisztje is megfelel arra, hogy kenyeret vagy tésztaféléket készítsenek belőle.

Aki szeretne áttérni egy egészségesebb életmódra, annak a pirított hajdina remek megoldást jelent köretként. Érdemes megtekinteni a receptjét, ami után nem is kell sokat kutakodnia, hiszen az oldalunkon bemutatjuk Önnek ezt az egyszerű, de annál finomabb ételt. Rendeljen tőlünk kedvező áron, és meglátja, hogy egy igazi ínyencséget fog megismerni, ami sok vitamint tartalmaz!