Vannak négylábú kedvencek, amelyek nincsenek hozzászokva a kinti léthez. Nagy divatnak örvend manapság különféle szobacicákat tartani. Ezek a szőrmókok, csak nagyon ritkán jutnak ki a friss levegőre és ilyenkor akár komoly veszélynek is ki lehetnek téve. Szerencsére van hatásos módszer a macskahám képében, amivel kellemes sétára vihetjük a jószágot. Kényelmes viselet.

A hozzá csatlakoztatható póráz lehetőséget ad arra, hogy biztosan ne szaladjon el messzire a cicus. Természetesen nem mindegy, hogy milyen fajtájúról és méretűről van szó, mert a macskahám minden szempontból kell passzoljon. Mielőtt vásárolnánk, először is mérjük fel a szóba jöhető kínálatot! Amint ezzel megvagyunk, máris egy részletes képet kapunk arról, hogy mégis miből válogathatunk.

Tegyünk róla, hogy a doromboló állatka könnyedén szerezhessen új élményeket anélkül, hogy féltenünk kellene az épségét. A macskahám egy olyan hasznos kiegészítő, amit nagyon megéri a mindennapok szerves részévé tenni, ha nincs más lehetősége a kedvencünknek, hogy kijusson a napfényre, csakis egy-egy sétáltatás alkalmával.