szupinàlt szandàl

Tudni kell, hogy a csontok, az inak és az izmok fejlődése, illetve elrendeződése a lábra állást követően indul meg, ezáltal biztosítani kell minden gyermeknek a megfelelő lábbelit. A szupinált szandál ebben az esetben fontos szerephez jut. A speciális kialakításának köszönhetően, mindennapi viseletre alkalmas.

Természetes alapanyagok felhasználásával készül minden darab, ezért nem lehet megkérdőjelezni a megbízhatóságot. Az erős kéreg gondoskodik arról, hogy a sarok megfelelő pozícióban helyezkedjen el, ezzel megakadályozva a boka bedőlését. A szupinált szandál eredeti bőr belső része garantálja a kényelmes viseletet. A tépőzáras megoldás minden változat esetében megfigyelhető, ami még nagyobb komfortot garantál. A lábbeli nemcsak a nyári hónapokban kerül előtérbe, hiszen benti használatra is tökéletesen megfelel, ezáltal a pici egész évben viselheti.

A szupinált szandál talpa könnyű, hajlékony és csúszásmentes. Minden felületen kiválóan megtapad, így az esésekből adódó sérülések kockázata jelentős mértékben csökken.