TAO elektromos autó

Azok a személyek, akik úgy döntöttek, a saját vállalkozásuk kötelékében kívánják megvalósítani a céljaikat, egy sor olyan nehézséggel találják szemben magukat az úton, amelyeket először talán számításba sem vettek. Az eleinte még csak gyerekcipőben járó cégnek esszenciális fontossággal bír a pénzmegtakarítás, ám a rengeteg adófinanszírozás miatt ez az időszak nem egyszerű. A TAO elektromos autó igénylése esetén, a kezdeti időszak is gördülékenyebbé válik.

Miről is van szó tulajdonképpen? Nos, a TAO beruházással megigényelhető invesztálási támogatás nagyon sokféleképpen hasznosítható, de a tendencia szerint a legtöbb cég az innovatív technológiával elállított e-jármű mellett teszi le a voksát. Ez lényegében nagyban megkönnyíti a cég életét, hiszen a dízellel szemben ezek a modern csodák keveset fogyasztanak, a karbantartásuk is egyszerűbb, arról nem is beszélve, hogy az adott vállalkozás széndioxid értékét is minimalizálják.

Persze ennél kreatívabbak is lehetünk, attól függően, milyen célt tűztünk ki magunk elé. A TAO felújítás ugyanis nemcsak a cég használatában lévő járműre vonatkozik, de minden olyan jellegű modernizációra, ami az energiahatékonyság égisze alá tartozik. A felújítás keretén belül lecserélhető a vállalkozás világítástechnikája, korszerűsíthető a szivattyú vagy a kazán, de a technológiai célú berendezések reformálása, mint például a komplett szervercsere sem ritka jelenség.

A beruházási adókedvezménynek köszönhetően, a beinvesztált pénz mennyisége akár 65%-kal is támogatható. A kedvezmény igénybevétele természetesen bizonyos kritériumokhoz kötött és ehhez energiahatékonyságot igazoló dokumentumra, úgynevezett minősítésre van szükségünk. Ezt a legtöbb esetben az arra szakosodott külsős cég állítja ki. Abban az esetben, ha biztosra akarunk menni, kérjünk személyes konzultációt a Get Energy Kft. munkatársaitól! A konzultáció nem jár költségekkel és természetesen kötelezettséggel sem, így a módunkban áll a lehető legkorrektebben tisztán látni a lehetőségeinket.