azonnal terhelhető implantátum

Szeretne ragyogó mosollyal ébredni minden reggel és elégedetten indítani a napot? Látogasson le a Relax Dental Center honlapjára és ismerkedjen meg az azonnal terhelhető implantátum technológiájával! Ennek a nagyszerű újításnak köszönhetően, mindössze 3 napon belül újra gyönyörű fogakkal büszkélkedhet.

Az orvosok előtt nem kell szégyellje a megöregedett fogait, hiszen nekik ez a munkájuk. Ha most azon töprengene, milyen módszerrel lehetséges az, hogy 72 órán belül egy teljesen új fogsort kapjon, akkor olvassa el a következő néhány mondatot! Az azonnal terhelhető implantátum igazából egy különleges orvosi fémből készült becsavarható rész, amit akár rögtön foghúzás után is telepíteni lehet. Az eljárás biztonságos és kevés fájdalommal jár, tehát attól sem kell tartania, hogy túlságosan kibírhatatlan lesz a procedúra.

Azt szokták mondani, hogy a szépségért meg kell szenvedni! Nos, ha az azonnal terhelhető implantátum beültetésére esik a választása, akkor nem fog szenvedni, sőt, akár altatást is kérhet!