fültok

A munkavédelmi előírások kitérnek arra, hogy az egyes munkafolyamatokhoz milyen ruházatot, illetve kiegészítőt kell a dolgozó személyeknek viselniük. A fültok egyike a munkavédelmi kiegészítőknek és mint olyan, roppant sokoldalú felhasználást biztosít. Milyen kritériumoknak kell megfelelnie az ideális fültoknak?

Nos, az első és talán legfontosabb szempont a magas színvonalat képviselő kialakítás. A kiegészítőnek ugyanis megfelelő védelmet kell biztosítaniuk számunkra. Az ideális fültok emellett strapabíró és időtálló. A munkafolyamatok végzése során gyakorta előfordulhat, hogy a fülünket akár több órán keresztül is le kell takarjuk.

Abban az esetben, ha az erre a célra használt produktum nem biztosít kényelmes viseletet, keserves óráknak nézünk elé. A tökéletes tok tehát komfortos is. A munkavédelmi egységek vonatkozásában természetesen nem az esztétika játssza a főszerepet, viszont nem árt, ha az adott termék a szemnek is mutatós. A jól láthatósági színben pompázó fültok ezen a téren is jelesre vizsgázott.