esküvő

Csodálatos dolog, amikor két fiatal eldönti, hogy szerelemből összeköti az életét és a hagyományokat követvén meghívják a batárokat, rokonokat is az esküvőjükre. Igen ám, de nem egyszerű feladat úgy megszervezni a nagy eseményt, hogy minden pontosan úgy történjen, ahogyan annak lennie kell. Elsőre talán nem is gondolná az ember, hogy mennyi mindenre kell figyelni az esküvő előtt is. Első talán a tökéletes helyszín felkutatása, ami nemcsak a fiataloknak és családjaiknak felel meg, hanem a meghívottaknak is.

Egy csodálatos őspark szívében terül el például a Fenyőharaszt Kastélyszálló, ami egyszerűen varázslatos környezetet biztosít egy olyan eseményre, ami meghatározza az ifjú pár hátralévő életét. Városi embernek kimondottan érdekes és kellemes élmény lehet a szabadtéren megtartott szertartás, illetve az ünnepi vacsora. Budapesten csak nagyon ritkán lehet ilyenben részük. Olyan gyönyörű helyszínt teremthetnek a fiatalok a kastélyszálló kertjében életük nagy napjára, hogy azt még a filmrendezők is megirigyelhetnék.

Azért is kitűnő választás ez a csodás helyszín, mert itt a szakemberek vállalják az esküvőszervezést is, ezzel hatalmas terhet levéve a család és főleg a fiatal pár vállairól. A vendégváró falatoktól kezdve, az ünnepi vacsorán át, egészen a reggel felszolgálandó ételekig, mindent meg lehet rendelni itt. A klasszikus vagy különleges ételekkel könnyen el lehet varázsolni a meghívottakat.

A menüsort a vendéglátók választhatják ki. Gyönyörű hely, egyedi, varázslatos hangulat, ízletes, változatos ételek, jó zene és kedves vendéglátás vár a Fenyőharaszt Kastélyszállóban minden házasulandó párt és a meghívott násznépet. Hát kell-e ennél több? Igen, kell! Méghozzá a vendégeknek biztosított szálláslehetőség, így akik távolabbi tájakról érkeztek, felfrissíthetik magukat a szobájukban, illetve felhőtlenül tudnak szórakozni, mert nem kell azon idegeskedjenek, hogy hajnalban vagy reggel kénytelenek fáradtan autóba ülni. Ezt a kastélyszálló biztosítja, hiszen szállodai szolgáltatásait 24 órán át kedvükre használhatják a vendégek.