dd step világító cipő

Megfelelő lábbelit találni a gyermeknek nem könnyű feladat, mert annak nagyon jó minőségűnek és szépnek kell lennie, ugyanakkor nem kerülhet annyiba, mint a vezető divatházak exkluzív modelljei.

A webshopunk ezen részében bemutatott DD Step világító cipő minden gyermek és szülő kedvence. Kiváló minőségük és gyönyörű megjelenésük miatt már nagy népszerűségre tettek szert a gyermekcipők piacán. A legkisebb gyermekeknek, akik még nem rendelkeznek fejlett finommotoros készségekkel, ajánlott tépőzáras DD Step világító cipő modellt választani, mert nekik még nagyon nehéz lesz megbirkózni a fűzőkkel, folyamatosan belegabalyodnak és helytelenül kötik meg.

Azoknak a csöppségeknek, akik már megtanulták fürgén megkötni a cipőfűzőjüket és tudnak ügyelni arra, hogy azok ne bomoljanak ki, bátran választhatunk a fűzős lehetőségek közül. Az őszi DD Step világító cipők sűrű természetes anyagból készülnek, ami lehetővé teszi a levegő jó áthaladását, ugyanakkor megakadályozza, hogy az apró lábak megfázzanak a nyirkos és esős időben.