fali zászlótartó

Hogyan érdemes kihelyezni a zászlót a külső homlokzatra? Nem bonyolult, csak arra kell figyelni, hogy a fali zászlótartó megfelelő méretben, optimálisan felületkezelt alapanyagból készüljön és úgy szereljék fel, hogy az ne akadályozza a belehelyezett zászló szabad lengését. Ezek azért elengedhetetlen lépések, hogy hosszútávon is meg lehessen őrizni a fali zászlótartó, illetve a kitűzött lobogó minőségét és esztétikus megjelenését.

Milyen tartók közül érdemes választani? A homlokzatra kihelyezett tartók 1-2-3 ágú kivitelben rendelhetők, igénytől függően. A Poliformnál alapozó réteggel és fedőfestékkel ellátott, illetve rozsdamentes, inox kivitelben vásárolhatók meg a fali tartók. Mindenképpen érdemes az időjárási körülményeknek és UV-sugárzásnak bizonyos mértékig ellenálló típusokat választani, mert csak ezek állják ki az idő próbáját.

A nálunk kapható fali zászlótartó elemek ráadásul gyakorlatilag minden homlokzaton jól mutatnak és belesimulnak a környezetükbe. A másik lehetőség a villanyoszlopokra szerelhető tartó, ami lehet beton vagy fa villanyoszloppal kompatibilis. Ez a típus rendkívül egyszerűen és gyorsan fel-, illetve leszerelhető, és többedmagával képes ünneplőbe öltöztetni akár egy egész kerületet vagy települést. Az ideális zászlótartót keresi kültérre? A Poliformnál megtalálja.