farmerkabát

Ez a klasszikus viselet egyre gyakrabban megtalálható az újabb ruhaverziókban is, amelyek tökéletesen tükrözik a modern trendeket. A farmerkabát mindig trendi, ahogy az ebből az anyagból készült nadrág, ruha és szoknya is. Az ilyen modellek sokféle stílushoz alkalmasak, így a sokoldalúságuknak köszönhetően, a rajongók száma napról-napra növekszik.

A preferált stílustól függően, a farmerkabát nagyszerű kiegészítője lesz mind az elegáns, mind a sportos ruhásszekrénynek. Ezt a ruhadarabot kombinálhatod különböző alapokkal, minden alkalommal egyedi külsőt hozva létre és hangsúlyozva az egyéniségedet. A hétköznapi és félig alkalmi öltözetek nem nélkülözhetik ezt a stílusos női felsőruházatot.

Hogy mit vegyél fel hozzá? Az egyik legújabb sláger a monolook, vagyis az azonos színű elemek kombinációja. A monokróm stílus sok blogger és divattervező szimpátiáját elnyerte. Az Instagramon is sok elképesztő inspirációt találsz ezekről, klasszikus és őrültebb változatban. Tehát, ha ki akarsz emelkedni, viselj finom dekorációval, például gyöngyökkel díszített farmerkabátot!