gyerek törölköző

A törölköző vastagsága határozza meg annak nedvszívó képességét. A gyerekek zuhanyozási ideje zavaros és csöpögős móka lehet, ezért fontos befektetni egy minőségi gyerek törölköző készletbe. Ha szereti a vastagabbakat, tudnia kell, hogy azok valamivel nehezebbek lesznek. Míg a vékonyabb anyagú könnyű lesz, de kevésbé nedvszívó.

Rendszeres használat esetén, a gyerek törölközők ne legyenek túl vékonyak vagy túl vastagok. Ideális esetben, a pamut és a bambusz tökéletes keveréke rendelkezik minden elvárt tulajdonsággal. Ellenőrizze az anyag rosttartalmát is! A 100%-os pamutból készült modell legyen az első választás.

A prémium darabok, például az egyiptomi pamut jó választást jelentenek, persze ennek az ára egy kissé magasabb. A gyapjú textúrával bíró modellek nehezebbek és nedvszívóbbak az átlagnál. Ha a gyerek törölköző címkén a „gyűrűs fonású pamut” felirat szerepel, azt jelenti, hogy a különböző hosszúságú szálak szorosan össze vannak csavarva, hogy a felület simább legyen. Persze segítünk, ha nem tudna dönteni.