Herbaferm

Cseppek, amelyekkel könnyebbé válhat az emésztés. Ahogy sok más étrend kiegészítő, a Herbaferm is természetes összetevőkből készül. Emésztési panaszok esetén nyújthat segítséget rendszeres fogyasztás mellett. Szedése hozzásegít a jó közérzet és a kiegyensúlyozottság érzetéhez.

Összetevőit probiotikus hatású fermentált gyógynövények adják, amelyek közül kiemelt például a cickafark, kamilla, csipkebogyó, fehér üröm, tölgykéreg, bodzavirág és a propolisz. Úgy tartják, hogy a jó közérzet záloga a kiegyensúlyozott emésztés. Valóban, kellemesebb érzéssel tölti el az embert, ha nem kell egész nap amiatt aggódnia, hogy a kiegyensúlyozatlan emésztése váratlan helyzetbe hozza.

A Herbaferm cseppek 30 ml kiszerelésben érhetőek el, amit sportolóknak, aktív életmódot folytatóknak ajánlanak és legfőképp azoknak, akik emésztési problémákkal küszködnek. A Herbaferm cseppek formájában szedhető. Nem helyettesíti a tudatos vagy egészséges táplálkozást és a modern orvoslást. Mindezek mellett kompatibilis majdnem minden étkezési formával, tehát többek között vegetáriánusok is alkalmazhatják, illetve azok is, akik a paleo étrendet követik.