beton fúrószár

A betonba nem lehet akármilyen fúrószárral lyukat fúrni. Ekkor kötelező a beton fúrószár alkalmazása. Aki pedig biztosra akar menni, illetve a lehető legegyszerűbben szeretné elvégezni ezt a gyakran igencsak nehézkes munkát, az a Bosch CYL-5 mellett kell döntsön. Ennek a legfőbb tulajdonsága az, hogy nagyon sokáig lehet használni.

Nem fog hamar elkopni még akkor sem, ha a tulajdonosa szinte naponta betonba vagy épp kőbe fúr ezzel. A Bosch saját fejlesztésű keményfém keveréke és a gyémántköszörülésű vágóélek kombinációja különlegesen kopásállóvá teszi a beton fúrószár eszközt.

Amikor ezt a terméket tervezték és gyártották a szakemberek, akkor nagyon odafigyeltek arra, hogy a kifúrt matéria súrlódása a horonyban jelentősen kisebb legyen, mint a régebbi beton fúrószár modelleknél. Ennek a megoldásnak hála, a kellék kialakításának az egyedi ejtése jó poreltávolítást biztosít úgy, hogy közben igenis csökken a kopás.

A Bosch Power Grip befogószár rendszerrel a teljesítmény 100%-a átadódik a gépről a fúrószárra. Ez pedig azt jelenti, hogy a teljes teljesítmény a fúrásra alkalmazható, és elfelejthető a teljesítményveszteség. A beton fúrószár ezért is egy jó választás.

Ez megvehető az onlineszerszam.hu shopban, ahol a Bosch ipari gépek kategóriában a speciális porszívó is nagyon felkapott. A GAS 12-25PL száraz/nedves porszívó az első modell a szabadalmaztatott öntisztító technológiával. Ezt direkt ipari környezetre fejlesztették ki, ami azt jelenti, hogy a legkeményebb feladatokkal is megbirkózik.

A Bosch ipari gépek közül ez a porszívó kiemelkedő szívóerővel és az innovatív öntisztító technológiával teszi még könnyebbé az adott takarítási munkát. A GAS 12-25PL alacsony fenntartási költsége is hatalmas előny, illetve a tény, hogy az előszűrő technológia a fő szűrő élettartamát háromszorosára növeli.

A gépnél adottak a statikus elektromosságot levezető szerelvények. Miért fontosak ezek? Nos, a tartozékok képesek megakadályozni a statikus feltöltődést. A Bosch ipari gépek közül a porszívónál a beépített fúvófunkció a gyors és egyszerű szárítást teszi lehetővé. A Bosch ipari gépek megtekinthetőek a fent említett shopban.