monopoly társasjáték

Minden gyermek álma, hogy egyszer felnőtt lesz. Sokan már egészen kicsi korukban is arra vágynak, hogy saját maguk kezelhessék a házkörüli teendőket, így nekik a Monopoly társasjáték igazi kedvenccé válhat. Jó, ha a szülők gondoskodnak a picik gyerekkoráról, a kikapcsolódásról, azonban sohasem szabad szem elől téveszteni a fejlődés fontosságát.

Egy 5 éves már ügyesen el tud pakolni maga után, később pedig azt is el lehet nekik magyarázni, hogy miért nem kapnak meg minden játékot. Fontos, hogy ne csak szabályokat fektessünk le, hanem mutassuk meg a miérteket is. A picik pénzhez való viszonya nagyon hamar kezdődik, azonban nem szabad abba a hibába esni, hogy mindenért fizetünk nekik.

Jó, ha a feladataikat maguktól is megcsinálják, miközben vannak olyan pillanatok is, amikor kereshetnek vele. A Monopoly társasjáték különböző kártyákkal is megvásárolható, így még jobban fel lehet vele dobni a délutánokat. Nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy az egész család együtt tanuljon a gazdálkodásról és felkészüljenek a jövőre.