Sarok mosogatótálca

Minden háztartásban előbb vagy utóbb elérkezik a mosogatás ideje. Egy jó minőségű mosogatótálca megkönnyíti ezt a naponta elvégezendő feladatot azoknak, akiknek nincs a tulajdonukban egy ezt helyettesítő mosogatógép. A ház vagy a lakás berendezésétől függően választható hagyományos, gránit és modern változata is.

A lehetőségek nem ismernek korlátokat, ahogy mondani szokták, határ a csillagos ég. Vannak a megszokottól eltérően kör alakú mosogatótálcák, négyzet formájúak, létezik olyan, amiben csak egy medence van és választható olyan, amiben kettő is.

A kétmedencés változatban léteznek szimmetrikus modellek, aszimmetrikusak, olyanok, amelyek szorosan egymás mellett vannak, vagy egymással átellenben. A vásárlók kérhetik csepegtetővel és anélkül. Amennyiben ennyi választék nem lenne elegendő, ott vannak a lekerekített sarkúak is.

A színválaszték is igen széles, a hagyományos acélszürke mellett, kaphatóak a gránit mosogatótálcák fehérben, tört fehérben, barnás árnyalatban és feketében. Mindez mellé garantált minőség társul.