Olyan modern világot élünk, hogy lassan már a játékok is kifognak rajtunk. Azonban a gyerekeken biztosan nem, legyenek bármilyen okos játékok, ők minden bizonnyal rájönnek a nyitjára, hogy miként használhatók.

Amennyiben Ön okos játékok által szeretné fejleszteni gyermekének képességeit, megteheti egyszerűen, hiszen az okosodjvelunk.hu webáruházban számtalan ilyen játékszer vásárolható meg. Nézzen hát be, válassza ki a legmegfelelőbbet és rendelje meg, hogy minél előbb örömet tudjon szerezni csemetéjének! A felhozatalban szerepel például a Fedőnevek képekkel játék, amely tízéves kortól ajánlott. Ez egy asszociációs partijáték, amelyben a kémfőnöknek és csapatának a vizuális fantáziájukat kell használniuk.

Fantáziadús, több tárgyat összeolvasztó képek szerepelnek a kártyákon, amelyek hihetetlenül mókásak, valamint növelik a lehetőségek számát is. Minél több játékos vesz részt ebben a játékban, annál több agyafúrt gondolat születik, és lehengerlően szórakoztatóvá válhat a parti. Az okos játékok kategóriájából ez csak egy, de sokkal több van a választékban.