kopaszodás

Életünk során nagyon sok problémával kell megküzdenünk, néha megoldunk egyet és jön helyette másik három. Például a hölgyek esetében sem ritka gond a hajhullás nagyobb mértéke, viszont az érintetteknél nagy pánikot kelt. Sokrétűek lehetnek a hajhullás okai nők esetében, de leggyakrabban mégis a hormonális változások időszakában jellemző. Viszont előfordulhat a szülést követően, változókorban, illetve különböző, stresszt eredményező okokból kifolyólag is. A fizikai vagy lelki kimerültség ugyanúgy okozhatja, mint a helytelen táplálkozás.

Ezért mindig oda kell figyelnünk arra, hogyan élünk, de sajnos az életünkben adódhatnak olyan helyzetek, amelyekről nem tehetünk. Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy a hajhullás okai nők helyzetében is a hajhagymák éhező állapotára vezethető vissza, ez pedig független attól, hogy a problémát hormonális vagy egyéb okok váltják ki. A Varga hajcseppek készítmény attól válik egyedivé, hogy igen magas koncentrációban találhatóak meg benne azok a növényi összetevők, amelyek nélkülözhetetlenek a haj táplálásához és a hajhagymák regenerálásához.

A teremtés koronái a legtöbb esetben úgy érzik, hogy a férfias kisugárzásuk jelentős részét veszítik el a kopaszodás miatt. Mert hasonlóan a hím oroszlán dús sörényéhez, a szép hajkorona erőt, lendületességet sugároz, a fiatalos és vonzó külső pedig nagyban hozzájárul úgy a magánéleti, mint a szakmai sikerekhez. Nem csoda tehát, hogy el vannak keseredve azok a férfiak, akiknél korai kopaszodás áll be. A hajhagymák megfelelő tápanyag-ellátásával ez a rendkívül kellemetlen folyamat jelentősen lassítható, illetve megszüntethető.

A hajnövekedéshez szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat biztosítják a szervezetnek a különböző hajhullás elleni készítmények. Azonban a szájon át szedhető étrend-kiegészítők hatóanyagainak csak kisebb része jut el a hajhagymákhoz, valamint emésztőrendszeri negatív mellékhatásokat is okozhatnak. Ezért férfi kopaszodás esetén javasolt a külsőleg alkalmazható készítményekben gondolkodni.