wc szűkítő

Ha a kisgyermeke már annak jeleit mutatja, hogy készen áll a szobatisztaságra, itt az ideje, hogy beszerezzen neki egy kis segítséget. De a sok lehetőség közül miként válasszon? Van néhány dolog, amit figyelembe kell venni a döntésnél.

Rengeteg különböző WC szűkítő kapható és a megfelelő kiválasztása attól függ, hogy a gyermeknek mire van szüksége. A WC szűkítőnek is nevezett gyakorló ülés a WC tetején helyezkedik el. Ez egy kisebb gyermekülés, ami segít a kicsinek biztonságosabban elhelyezkedni az illemhelyen anélkül, hogy félnie kellene a beleeséstől. Ezzel kezdettől fogva felnőtt vécére nevelheti gyermekét és elkerülheti a biliről vécére való átállást. Mindenképpen érdemes beszerezni hozzá egy kisszéket, hogy a gyermek magától is fel tudjon mászni.

Gondolja át a költségvetését és azt is, hogy mennyit szeretne költeni. Egyeseknek ez a legfontosabb tényező a WC szűkítő kiválasztásakor. Vonja be a gyermekét is a választásba! Ha izgalmassá és pozitívvá teszi az élményt, az segíthet a szobatisztaságra való nevelésben is.