zellia táska

Szeretnél Te is felvágni a barátnők előtt egy új és csodásan stílusos kiegészítővel? Akkor ne habozz végiggörgetni a Táskám online webáruház termékkínálatát. Ha már tudod, hogy mit fogsz viselni a találkozón, akkor mindenképpen lesd meg a Zellia táska különféle típusait!

Például egy többfunkciós, rostbőrből készült változattal, aminek a külső felülete lakozott, biztosan Te leszel a középpontban. Ez a táska roppant elegáns megjelenést biztosít, de még más előnyös tulajdonságokkal is szolgál.Ilyen például a kényelmesen megpakolható méret, illetve az egylégterű belső kialakítás. Természetesen, nem utolsó szempont, hogy a külső részen több kisebb zsebet helyeztek el. A Zellia táska oldal-, váll- és hátitáskaként is használható. A legtöbb verzió pántja állítható hosszúságú, így teljesen egyénre szabható.

Ha igazán strapabíró Zellia táskára vágysz, akkor a már említett weboldalon biztosan rátalálhatsz. A határ a csillagos ég. Kapható steppelt, lakozott, cseppálló és kígyóbőr mintás kinézetű egyaránt.