Aviva tanfolyam

Egy jól kiválasztott mozgásformával aktiválhatjuk a szervezetünk öngyógyító folyamatait, ami nagyon hasznos a betegségek elkerülésének érdekében, de a regenerálódásban szintén. Ezt megtanulhatod egy 4 órás intenzív Aviva tornatanfolyamon, aztán a saját otthonodban annyiszor gyakorolhatod, ahányszor csak akarod. Ha esetleg többre vágysz, van lehetőséged akár egy erre specializálódott Aviva tanfolyamon is részt venni. Jelentkezhetsz a valtozasmuhely.hu weboldalon keresztül erre a tanfolyamra.

Az Aviva Gabriella Steiner fizikoterapeuta által kidolgozott mozgásformák sok előnnyel járnak a szervezetre nézve. A torna hatással van a pajzsmirigy működésére, egyensúlyba hozza annak hormontermelését. A speciálisan kifejlesztett beszorító és ellazító gyakorlatok hatására életre kel a pajzsmirigy, ugyanis a mozdulatok közben ritmikusan megfeszül és ellazul a torok, a nyak első és hátsó része, valamint a lapockák közötti és a mellkasi izmok. Továbbá, nőknél és férfiaknál egyaránt képes az Aviva torna fokozni a termékenységet.

Remek hír ez azoknak a pároknak, akik évek óta hiába várják a gyermekáldást, pedig már minden lehetséges orvosi eljáráson túlestek. Meglehet, hogy nem is kellett volna szakorvost felkeresniük, hanem egyszerűen csak a megfelelő mozgásformával növelni az adott területen a vérkeringést. Számos nőgyógyászati problémán is segíthet az Aviva módszer, mint például rendszertelen havi vérzés, ciszták, miómák.

A weboldalon erről is minden tájékoztatást elolvashatsz. Sőt, férfiak esetében is jelentős pozitív változást hozhat az Aviva torna, az urológiai problémák és prosztatagondok természetes módon történő kezelésével. A férfiaknál is az egészségtelen életmód, esetleg az ülőmunka előbb vagy utóbb meghozza a maga negatív hatásait. Ezért érdemes nekik is próbálkozniuk ezzel a metódussal, mert ezáltal kivédhetik az egészségügyi gondok megjelenését, de kezelhetik is azokat. Nem biztos, hogy szükség lesz orvosra, gyógyszeres kezelésre, ha a tornával az alhasi tájékon megfelelően beindítják a vérkeringést.