baba hintaszék

9 hónap várakozás után a szülők nem tűnnek annyira boldognak, mint a nagy bejelentés elején. A fáradt szemek egészen a baba hintaszék érkezéséig a nap részét képezik, de utána új kapuk nyílnak meg a friss anyuka és apuka előtt. Eleinte mindenki azt hiszi, hogy az ő esete más, neki könnyebb lesz, de hamar rádöbbennek az igazságra.

A kicsik az első hetekben talán végig fogják aludni a napokat és csak szopizni kelnek fel, de hamarosan folyamatosan figyelmet igényelnek. Vannak olyan csöppségek, akik kézben akarnak lenni és egy pillanatra sem lehet letenni, így szegény anyuka nem tud lépést tartani a lakásban felgyűlt rumlival.

A baba hintaszék azért van, hogy megkönnyítse a mindennapokat. Elég, ha beletesszük a kicsit, mert az helyettünk fogja mozgatni, ringatni, így talán nyerünk pár percet magunknak is. A kellemes hintázás segít, hogy az apróságok édes álomba merüljenek, így a szülők elvégezhessék a munkájukat. Nincs több kötelező ringatás, hanem végre külső segítséget is kapunk a lakás elhagyása nélkül.