fonal karkötő

Ez a kiegészítő nagyon elegáns megjelenést biztosít a viselőjének. A fonal karkötő egyszerű és csodaszép. Kiemeli a stílusát és remek ár-érték arányban szerezhető be a hagyományos vagy az online üzletekből. Szinte bármilyen öltözékhez megfelel. Rengetegféle medállal és díszítéssel vásárolható meg. Azok a kiegészítők, amelyeket nap mint nap visel az ember, sokat elárulnak a személyiségéről.

Fontos szerepet tölt be az első benyomás keltésében ez a kellék, amikor idegenekkel találkozik. A fonal karkötő kombinálható arannyal, ezüsttel és más értékesebb nemesfémekkel. Léteznek olyan üzletek, amelyek az árucikkeket, illetve ékszereket kézzel készítik, szakadásmentes anyagból. A kellékek egyszerűen méretre szabhatóak a rajtuk található csomók segítségével.

Zuhanyozás vagy fürdés esetén sem kell levennie, hiszen a víz nem tesz kárt bennük. Az egyedi fonal karkötő kivitelezésére is van lehetőség. A választékban az egyik legkedveltebb típus a szív alakú. Válassza a személyiségéhez legközelebb álló változatot!