munkalámpa

Ha igazán erős fényforrást keres, akkor ez a termék kiváló opció lesz. A munkalámpa nagy intenzitású, a hatótávolsága pedig elérheti a 400 métert. Az akkumulátorának köszönhetően, akár 10 óra üzemidőt is képes biztosítani.

Az eszköz úgy lett kialakítva, hogy bírja a strapát és a külső behatásokat, mint a hideg, a meleg, a nedvesség, a por és a kisebb ütődések. Hosszú élettartammal bír, ami azt jelenti, hogy több éven keresztül problémamentesen üzemel majd.A gyártók minden helyzetre gondoltak, ezért úgy fejlesztették ki, hogy a használata a lehető legegyszerűbb legyen. A munkalámpa mellé, mágneses táblát is lehetősége van vásárolni, ami stabil rögzítést tesz lehetővé. Mivel nem kell tartani, így mindkét kezét szabadon használhatja feladatvégzés közben.

Kitámasztóval, illetve akasztóval is fel van szerelve, ennek hála sokkal egyszerűbben meg lehet oldani az elhelyezését a munkakörnyezet közvetlen közelében. A munkalámpa megteremti a kellő fényviszonyokat, így a szemei biztosan nem fognak idő előtt elfáradni.