reptéri parkolás

Nagyon kényelmes megoldásról van szó, amit a legtöbben ki is használnak. Ha nem akarja ismerőseit terhelni azzal, hogy Önt fuvarozzák, akkor válassza a reptéri parkolás lehetőségét és érkezzen a helyszínre saját kocsival! A folyamat rendkívül egyszerűen és gördülékenyen zajlik.

A létesítmény bejáratánál az üzemeltető felveszi a személyes adatait és rögzíti a jármű jelenlegi állapotát fényképek formájában. A kulcsot le kell adnia, mivel a mozgathatóságot általában fenntartják. Nem kell aggódnia, hiszen egy biztonságos széfben tárolják.

A reptéri parkolás alkalmával extra szolgáltatásokat is igényelhet, mint például a mosás vagy a fényezés, így míg Ön nyaral szeretett autója megszépülhet. Az utazás befejezésével az átvételre kizárólag a kiállított dokumentumban szereplő vagy az általa meghatalmazott személy jogosult.

A területről való kilépés alkalmával, ezt az igazoló papírt fel kell mutatni a porta- vagy az őrszolgálatnak. A reptéri parkolás fantasztikus opció, amit semmiképpen sem érdemes elszalasztani.