vontatott permetező

A szántóföldi növényvédelem céljaira napjainkban számos, innovatív technológiájú berendezés áll az érdeklődők rendelkezésére. Ilyen a Martignani vontatott permetező, ami többféle kivitelben és méretben található a penda.hu webáruházban.

A gyártó több mint 7 évtizede van jelen a piacon, a világszerte elismert a növényvédő szerek fenntartható használatára tervezett és előállított elektrosztatikus permetezőgépeknek köszönhetően. Az ilyen jellegű vontatott permetező egyediségét a Martignani technológia adja meg, aminek alapján a permetcseppek méretének szerepe a hatóanyag koncentráltságában és a tökéletes eloszlásban rejlik.

Ennek köszönhető, hogy minden permetcsepp körül kialakul a plusz 100 mikronos kör és a hatóanyag nemcsak a levelek színén, hanem a fonákján is ki tudja fejteni a hatását.

Az elektrosztatikus töltés következtében csökken az elsodródásból adódó veszteség és ki van zárva a talajra csöpögés és a megfolyás, továbbá a növényekre nem jut felesleges vegyszer sem. A hatékony vontatott permetező ellátja a növényvédelmet, de nem terheli a környezetet.