esernyő

Esős időben ez az első dolog, amire szükségünk van. Fő feladata, az eső elleni védelem, viszont az esernyő stílusos kiegészítő is lehet. A webshopunkban elérhető modellek nemcsak kiváló minőségűek és megbízhatóak, hanem divatosak is.

Minden esernyő kizárólag bevált és minőségi anyagokból készül, ami hozzájárul a hosszú élettartamhoz. Vízálló poliészter, a vázakat acél és nagyszilárdságú műanyag, a fogantyút pedig ergonomikus műanyag alkotja. Eredetiséggel kombinált klasszikus.

Az új kollekciót a különböző színek bősége jellemzi. Itt megtalálhatóak a színes, monokróm, mintás, tájképekkel és absztrakt grafikákkal tarkított változatok. Ezek a termékek azoknak is alkalmasak, akik nemcsak az esőtől akarnak védekezni, hanem elegánsnak és eredetinek is szeretnének tűni.

A férfiaknak szánt modellek gyakran fekete és kék, a nőknek pedig piros színben készülnek. Egy ilyen kiegészítő mindig jól látható. Ezért, ha esernyőt választ magának, gondolja át, hogy a ruhatárának mely elemeivel és milyen kiegészítőkkel fog harmonizálni!