primigi szandál

A folyamatos technológiai újításoknak köszönhetően, a márka előkelő helyet foglal el a piacon. A Primigi szandál prémium anyagokból készül, precíz kivitelezéssel, így a minőséget egyáltalán nem lehet megkérdőjelezni.

A gyönyörű küllemének köszönhetően, minden alkalomra megfelel. A súlya pehelykönnyű, a talprész pedig rugalmas, így a csemetéje maximális kényelemben érezheti magát a viselése során. A lekerekített orr gondoskodik arról, hogy a lábujjak kényelmesen elférjenek. A Primigi szandál sok esetben tartalmaz fémelemeket.

Tudni kell, hogy ezek nikkelmentesek, így a bőrrel érintkezve sem váltanak ki allergiás reakciót. Kiválóan szellőzik, ezáltal a végtagok folyamatosan szárazok maradnak. Egy vékony zokni is kerülhet a kicsi lábára, mivel nem kell a kellemetlen izzadástól tartani.

A Primigi szandál anatómiai kialakítása hozzájárul az egészséges fejlődéshez. Törekedjen arra, hogy az ideális méretet szerezze be, így a mérési adatokat pontosan végezze el! A kapott értékhez legalább fél centimétert adjon hozzá, hogy tovább tudja viselni a gyerek.