vendéghívó rendszer

A berendezés megvásárlásakor több tényezőt kell szem előtt tartani. A vendéghívó rendszer különböző kivitelben van jelen a szaküzletekben, így mindenki kedvére válogathat. Hatótávolság szerint is változatos a felhozatal. Némelyik modell képes akár 1 km távolságig jelezni.

Figyelembe kell venni, hogy mennyi ügyfél várakozhat egyszerre és annak alapján eldönteni, hogy hány darabos szettre van szükség. A széles kínálatban szép számmal találhatóak kevésbé designos és elegáns variációk egyaránt. A vendéghívó rendszer, az éttermi felhasználás mellett, sok más iparágban is jól jöhet. Rendkívül megbízható szerkezet, ezért biztos lehet abban, hogy az ügyfelek mindig időben megkapják az értesítést. Az ergonomikus kialakítású termék egyszerűen használható és a programozása sem igényel különösebb szaktudást.

LCD kijelzővel van ellátva, a készenléti ideje pedig kifejezetten hosszú, elérheti a 36 órát. A vendéghívó rendszer minőségi, tartós anyagból készül, így évtizedekig használható. A karbantartása mindössze a tisztításából áll.