5w30 olaj

Az autóban az olajcserét bizonyos időközönként vagy lefutott kilométer után szükséges elvégezni, máskülönben gondok adódhatnak a motorral. Magas minőségű, csúcsteljesítményű az 5W30 olaj, ami a MOL Dynamic Synt márka egyik kiváló tagja.

Ideális választás a legkorszerűbb személygépjármű motorokhoz ez a szintetikus olaj. Magas szintű motorvédelmet és hosszú élettartamot biztosít a legújabb tervezésű Otto és dízelmotoroknak. Hosszú olajcsere ciklus érhető el az 5W30 olaj használatával, például a General Motors (Opel, Chevrolet, Daewoo), valamint a BMW által gyártott gépjárművek esetén. A termék csökkenti a motorolaj fogyasztást és mérsékli a káros anyagok kibocsájtását is. Ez az 5W30 olaj kiváló anyagi feltételekkel vásárolható meg, többféle kiszerelésben a hungarolube.hu webáruházból.

Most 5%-os árleszállítás vonatkozik a termékre. Tulajdonságairól, előnyeiről minden információt megtalálunk a honlapon. Nagyon egyszerűen és gyorsan megrendelhető, ráadásul a házhozszállítás is hamar lezajlik.