Mondhatni, hogy tökéletes okostelefonokról van szó, azonban egy dolog igaz minden modell esetében, ami nem más, mint a kijelző sérülékenysége. Az iPhone szerviz már számtalan problémával találkozott.

Fel lehetne róni még az akkumulátorok élettartamát is, ami általános fejtörést szokott okozni a mérnököknek, de azzal ritkábban adódik probléma. Az iPhone szerviz minden alkatrész esetében hasznos információval tud szolgálni és ha még menthető a készülék, akkor minden további nélkül szakszerű javításra kerül.

Ezek az aprócska számítógépek, amiket a zsebünkben hordozunk nap mint nap, nagyon könnyen megsérülhetnek. A tervezésük kifinomult és alapos, ahogy azt látni lehet rajtuk, azonban néha olyan érzésünk támadhat, mintha a készítők fittyet hánytak volna a különböző fizikai behatásokra.

Az iPhone szerviz lesz az a hely ahol a telefon ismét életre kell, egy tönkrement akkumulátor esetén. A nagyobb probléma inkább a pókhálósra repedt képernyőkkel szokott lenni. Viszont az iPhone szerviz ilyenkor is prémium alkatrészekkel helyettesíteni tudja a sérültet.