babakrémek

A csecsemők bőrének olykor nemcsak kímélő mosdatókra és samponokra van szüksége. A kicsik első kozmetikumai közé tartoznak a babakrémek is, hiszen szinte mindegyik gyermek bőre igényli ezeket. Milyen esetben alkalmazunk krémeket is? Szinte mindegyik kisded popsiján jelennek meg kiütések.

Ezeket másképpen pelenkakiütéseknek is szokták nevezni, amelyek a vizelettől, széklettől vagy melegtől alakulnak ki. Ilyenkor mindenképpen fontos a hatékony, ám kímélő popsikrém alkalmazása. Ez nemcsak megszünteti a pöttyöket, foltokat, de védőréteggel is ellátja a pici bőrét. A babakrémek másik tagja, amelyikkel a kicsik egész testét ápolhatjuk.

Ennek is csak természetes összetevőket kell tartalmaznia, hiszen így lehet megfelelően hidratálni a baba érzékeny bőrét. A herbarting.hu webáruházban kapható babakrémek nemcsak táplálják a bőrt, de az atópiás ekcémát is kiválóan kezelik. A HerbArting babakrémeket külön-külön és csomagban is be lehet szerezni a márka webshopjából. Főleg hideg, szeles időben, a babaarckrémet is érdemes alkalmazni.