Az oroszok és a volt szovjet tagállamok népei imádják a vodkát. Tisztán, ízesítve vagy keverve, végül is bármilyen formában szívesen fogyasztják. A cirokból, rozsból, kukoricából vagy más magas keményítő tartalmú növényből erjesztett vodka ár szempontjából széles skálát jár be.

Az egyszerű, tiszta változatok között is megtalálhatóak az olcsóbb és a jobb verziók, az ízesítettek pedig a felhasznált aromák függvényében igencsak megkövetelhetik a pénzt. Webáruházunkban a Smirnoff az egyik legkedveltebb, de az ital kedvelőinek nem ismeretlenek a más országok gyártmányai sem, mint például az Absolut, Finlandia, Belvedere, Kilos vagy Nemniroff.

Ha többet szeretne beszerezni az éttermébe, bárjába, vagy valamilyen rendezvényre, akkor jobb, ha nagykereskedéstől rendel, mert a vodka ár így kedvezőbb lesz. Természetesen a vodka ár változik a különféle szezonális akcióknak köszönhetően, vagy felárra számíthat akkor, ha díszcsomagolásban veszi valakinek, mint ajándékot. Böngésszen honlapunkon és rendelje meg a megfelelőt!

Print Friendly, PDF & Email
 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

 

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2019 Az a jó ha békás a tó. All Rights Reserved