fekete szappan

Az összetevői 100 %-ban lebomlanak, ezáltal nem terhelik a környezetet. A fekete szappan otthona minden pontján bevethető. Nagyszerű zsíroldó tulajdonsággal bír, aminek köszönhetően a makacs foltokkal szemben hatékonyan veszi fel a harcot. Mivel olívaolaj is található benne, így a fából készült felületeken is bátran igénybe vehető.

A padló tisztításakor nyugodtan önthet belőle a felmosó vízbe. A folyékony koncentrátum az üvegfelületeken szintén hatékony. Az állaga sűrű, ezért vízzel vegyítve célszerű használni. A fekete szappan a tűzhely és a sütő esetében is ideális. Csupán a felületre kell fújni és hagyni, hogy a zsírfoltokat teljesen feloldja. Ezután egy száraz törlőkendővel célszerű alaposan áttörölni.

Számtalan területen helytáll, ezáltal többféle tisztítószer helyettesítésére alkalmas. Ha eddig még nem hallott erről a kiváló termékről, akkor itt az ideje, hogy mihamarabb megismerje! A fekete szappan az internetes üzletek virtuális polcain is fellelhető, így ha ki szeretné próbálni, akkor rendelje meg bátran!