gomb

A drága ruhadarabokat nemcsak a kiváló minőségű anyagok és jó szabás jellemzi, hanem a stílusos felszerelés is. A kézimunka színéhez illeszkedő vagy kontrasztos gomb néha szó szerint a pont az i-re. Arról nem is beszélve, hogy a megfelelően illeszkedő gombok egyszerűen kényelmesek.

A méretek eltérőek lehetnek. Lehetnek nagyobbak, akár 25 mm átmérővel vagy kisebbek 9 mm átlóval. Kicsi és nagy, öltöny és kabát, klasszikus és szokatlan formák, élénk és pasztellszínek: a gombok választékának nincsenek határai. Könnyen belefuthatunk olyan helyzetbe, hogy a kívánt árnyalatot és formát sehol nem találjuk. Webáruházunkban ezért a gombok széles választékát kínáljuk különböző színekben, méretekben és formákban.

Öltönyhöz, inghez, ruhához vagy kabáthoz is megtalálhatja a megfelelőt, mert a kínálatunk a legigényesebb ízlésnek is megfelel. Minden termékünk alatt megtalálható a pontos méret. Ráadásul mindegyikük stílusos dizájnnal rendelkezik, legyen szó egyszerű vagy ékszerként használt változatokról.