Greffe de cheveux en Hongrie

Az intézményünk minden orvosa rendszeresen fejleszti az ismereteit, a gyakorlati készségeit a díjnyertes és nemzetközileg elismert hajsebészekkel folytatott szakmai továbbképzési programokban, valamint rendszeresen vesznek részt konferenciákon, szemináriumokon, kongresszusokon. A greffe de cheveux en Hongrie vezetősége a munka során nem a személyes haszon maximalizálására törekszik, hanem intenzíven keresi az életképes megoldásokat az orvosi szektorban.

A maximális sebességgel kivont napi 5000 graft, vagy az ezt meghaladó mennyiség nem tartozik a szolgáltatási körünkbe. A greffe de cheveux en Hongrie a haj helyreállítására összpontosít, mivel a kiváló eredmények teljes figyelmet igényelnek és lefedik a magasan képzett orvosaink kompetenciáit.

A hajbeültetési eljárás minden etapját kizárólag a saját sebészeink végzik. Más klinikákkal ellentétben, a mi greffe de cheveux en Hongrie intézményünk nem engedélyezi az asszisztenseknek vagy más alkalmazottaknak az eljárás alapelemeinek végrehajtását.