őrkonténer

A nyári hónapokban mindig akadnak olyan plusz feladatok, amelyek elvégzése nem oldható meg egyszerűen ingázással, otthonról vagy online formában. Gyakran a helyszínen kell tartózkodni, amiben egy őrkonténer jelenléte sok előnyt nyújt. A nagyobb ipari létesítményeken túl, a szezonális munkát kínáló gyümölcsösök védelmének biztosítása döntő tényező.

Ugyanez igaz a strandokra, fesztiválok helyszínére, ahol csak néhány hétig, hónapig szükséges az aktív jelenlét. Az őrkonténer ilyenkor egyszerűen kihelyezhető és máris belakható. Az elképzelés szerint, teret kaphat benne lakrész, konyha, WC, tusoló egyaránt. Voltaképpen tökéletes luxust teremt, amiben öröm lesz dolgozni.

A GST szakemberei nagyon rugalmasak a kialakítás szempontjából, ezért a személyes igények mentén alakítják ki a paramétereket. Az őrkonténer így nem egyszerűen munkahely lesz, hanem egy igazi kis otthonná avanzsálhat. A mobilitás révén, gyorsan megtérülő befektetés és még engedélyre sincs szükség az építéséhez, legfeljebb a telepítését kell majd kérvényezni.