Budai Szemészeti Központ

Időről-időre szükséges elvégeztetnünk néhány szűrővizsgálatot annak érdekében, hogy az esetleges egészségügyi problémákat már kezdetben elcsípjük, hiszen ezeket így sikeresen lehet kezelni. Szemészeti vizsgálatra ajánlott menni 40 éves kor alatt 2 évente, utána pedig évente. Viszont, akiknek előfordult zöldhályog a családjukban, kortól függetlenül minden évben tanácsos. A Budai Szemészeti Központ szerint körülbelül másfél óráig tart a szemészeti szűrővizsgálat, de a pupillatágítás hatásával is érdemes számolni.

Itt korszerű szemészeti műszerparkkal, kiváló szakorvosokkal, tágas várókkal, vizsgálókkal és műtővel várják a pácienseket. Ez az ország legnagyobb magánszemészete, aminek szolgáltatásai Budapesten és Debrecenben egyaránt igénybe vehetőek. Lássuk, hogy mire terjedhet ki egy általános szemészeti szűrővizsgálat! Minden esetben azok a vizsgálatok kerülnek elvégzésre, amelyeket a szemész szakorvos javasol és szükségesnek tart.

Ez lehet a fénytörés szubjektív és objektív meghatározása közelre és távolra, szaruhártya-görbület mérése, az üvegtest biomikroszkopikus vizsgálata, színlátás, réslámpa, kancsalsági szög, szemmozgások vizsgálata, szemnyomás mérés, könnyfilm felszakadási idő, szürke- és zöldhályog szűrés. Ezek a műszeres mérések, de ugyanakkor akut vagy tartósan fennálló szemészeti gyulladások diagnosztizálására, szemkörnyéki bőrelváltozásokkal kapcsolatos konzultációra, kisebb sérülések ellátására egyaránt lehetőség van ebben a szemészeti központban.

Nem szabad megvárni, amíg valami baj lesz, hiszen arra való a szűrővizsgálat, hogy megelőzhessük a gondokat. Most lehetősége van Önnek is a legmodernebb helyen elvégeztetni a szükséges analíziseket, ehhez mindössze csak a budaiszemeszet.hu weboldalt szükséges felkeresnie, ahol nagyon egyszerűen foglalhat időpontot. Tegye meg minél hamarabb, hiszen ez az egészsége érdekében történik! Nem tart sokáig a szemészeti szűrővizsgálat, mert a műszeres mérések és a szakorvosi konzultáció összesen nagyjából másfél órát vesz igénybe.