lábas szett

Rég megdőlt az elv, miszerint minél több edény van a konyhában, annál többféle ételt tudunk készíteni. Amióta létezik a tíz vagy tizenkét elemből álló lábas szett, azóta már sokkal kevesebb edénnyel is fel lehet szerelni egy konyhát. Természetesen a lábasok méretei eltérőek, így egymásba lehet ezeket helyezni és így tenni be a szekrénybe.

Amellett, hogy helyet spórolhat általuk, megkönnyítik a mindennapokat is. Ezek az edények könnyen moshatók, semleges mosogatószerrel és szivaccsal vagy mosogatógépben. A webáruházunkban kizárólag márkás, prémium minőségű edények találhatók, legyen szó akár zománcozottról, akár teflon vagy titánium bevonatokról, nem beszélve a rozsdamentes acélból készült garnitúrákról.

Remek választás lehet ajándék gyanánt férfiaknak és nőknek egyaránt. A lábas szett részletes termékleírása megtalálható a képre kattintva, ami alapján már könnyen el tudja dönteni, melyik márkát válassza. A lábas szett kínálatában vannak olyan garnitúrák is, ahol helyet kapnak a fazekak, szűrők és serpenyők is.