Shenling

Az ingatlanvásárlások és renoválások korszakát éljük, így a fűtési rendszerre is komoly hangsúlyt kell fektetni. A Shenling kiváló inverteres hőszivattyúkkal büszkélkedhet, ezért erre kell számítania annak, aki szeretné átböngészni a palettájukat. Az optimális belső mikroklíma előállítása nem egyszerű feladat, de rögtön vázoljuk is a megfelelő módszert!

A Shenling hőszivattyú képes csökkenteni a káros anyagok kibocsátást, valamint mérsékelni az energiafogyasztást is. Hogyan képes minderre? A válasz nem is olyan bonyolult! Alternatív megoldásként fogható fel ez a berendezés, ugyanis egy fenntartható egész kialakítását teszi lehetővé. A Shenling legfejlettebb eszköze már 75 fokos vizet is képes elérni, ami igazán kiemelkedő.

A legmagasabb energiabesorolást kapta meg, ami a tudatos fogyasztóknak elengedhetetlen opció. Nagyobb beruházásnak számít ugyan, de mégis arra tudunk mindenkit biztatni, hogy megéri időben gondolkodni! A hosszú garanciális idő pedig további plusz pont a márka számlájára.