press idom

A gyors és biztonságos kötéseknek jelentős szerepük van a vízvezetékek és fűtési rendszerek gyártásában. A folyadékok által generált hőmérsékletváltozás és a nyomáskülönbség ellenére is a press idom mellett nem keletkezhet szivárgás.

A felszerelése nem vesz sok időt igénybe, viszont nem árt az ilyen jellegű feladatokat szakemberre bízni, aki rendelkezik a megfelelő tapasztalattal és felszereléssel a hatékony és megbízható vízellátó rendszer kialakításához.

A press idom változatban és méretben érhető el, amelyek teljesen egyedi megoldásokat tesznek lehetővé. Egy ilyen rendszer alapos tervezést igényel, ebben pedig beletartozik a press idomok beszerzése és beszerelése is. Bizonyos típusok különleges profillal rendelkeznek, ami elsősorban lehetővé teszi, hogy préselhetőek legyenek a kereskedelmi forgalomban kapható présszerszámokkal.

Így a „TH“, „H“ vagy az „U“ préspofákkal is préselhetőnek számítanak a press idom ezen változatai. Mivel nem tartalmaznak káros anyagokat, ezért a vízellátás gond nélkül megoldható a segítségükkel.