sport fülhallgató

Az edzés, akárcsak a zene, az emberi élet szerves része. Ez a két irány gyakran keresztezi és kiegészíti egymást. Zenét hallgatunk, amikor dolgozunk, sétálunk a városban, olvasunk vagy futunk. A zene nemcsak energiát ad, hanem növeli az állóképességet is. Ezért a sport fülhallgató az edzés közbeni zenehallgatást nemcsak kellemes, hanem hasznos dologgá is teszi.

Mindenki ízlése más és csak azért, mert valaki szereti a hard rock zenét, még nem jelenti azt, hogy annak mások is örülni fognak az edzőteremben. Emiatt a legjobb, ha a konditeremben egy sport fülhallgatót használunk a motiváció megszerzéséhez és fenntartásához. Miben különböznek ezek a szokásos headsetektől?

Először is abban, hogy az aktív mozgás során nem esnek ki a fülből. Másodszor, meglehetősen kicsi súllyal bírnak. Harmadszor pedig abban, hogy ezek nem zavarják meg a gyors és hirtelen helyzetváltást. Amire a vásárlás előtt mindenképpen figyelni kell, az a nedvesség elleni védelem, ami a sport fülhallgatót nemcsak az esőtől, hanem az izzadságtól is megóvja.