Kamado grill

Ha kifejezetten szeretjük a finom ízeket és a szabadban való sütögetést, akkor nincs más dolgunk, mint beszereznünk a megfelelő tűzteret, amiben könnyedén megteremthetőek a vágyott ételkülönlegességek. Bármennyire meglepő, egy olyan termékkategória, amit a Kamado grill képvisel, alkalmas arra, hogy még desszertek, péksütemények is készüljenek benne.

Ez a prémiumminőségű alapanyagok felhasználásának és a valóban mérnöki csodának, precíz kivitelezésnek tudható be. A Kamado grill egy egész sor kiváló terméket vonultat fel, amelyek folyamatosan fejlődtek az idők során és minden új családtag adott valami pluszt.

Remek példa erre a Kamado Joe Classic II, amelyik az I-es variánshoz képest már el van látva alumíniumból készült esővédő kéménnyel, valamint füstáramlást szabályozó kiegészítővel. A több darabból felépülő AMP tűztér pedig remekül viseli a magas hőmérsékletből adódó hőtágulást. Sokáig sorolni lehetne még az egyedi jellemvonásait, de a Kamado grill leginkább a gyakorlatban tudja megmutatni a képességeit. Tegyük bátran próbára!