drfalus

Rengeteg esetben előfordul, hogy a várandósság ideje alatt a fiatal anyuka jó pár fölösleges kilót felszedett, amit tovább súlyosbíthat a tény, hogy a szoptatás alatt a keblei megereszkedtek, alakjukat vesztették. Nem véletlen gondolkodnak el sokan szülés után plasztikai műtéten.

Az alak korrekciós beavatkozások egyike a mellfelvarrás hasplasztikával, ami egyszerre két problémát old meg. a műtét során a szakorvos visszaemeli eredeti pozícióba a megereszkedett kebleket, ami által a mellek újra feszes és telt látványt nyújtanak.

Szintén eltávolításra kerül az összetett operáció alkalmával a has környékén megereszkedett bőrfelesleg. Így nemcsak a has bőre lesz feszesebb, hanem az alak is karcsúbb. A terhességi csíkok egy része is megszüntethető a hasplasztika alkalmazásával. Nem pusztán szülés és szoptatás után, hanem egy-egy drasztikus fogyókúra következtében is előfordul, hogy megváltozik a bőr állaga.

Megnyúlik a kötőszövet, elveszíti rugalmasságát, felvesz egy lógó, laza állapotot. Ezen változás leghamarabb a női domborulatokon és a hason látszik meg. Ha a látványt még a striák vagyis a terhességi csíkok is rontják, akkor mindenképpen tenni kell valamit. Dr. Falus György plasztikai sebész megoldhatja a felsorolt gondokat, ezért ajánlott felvenni vele a kapcsolatot.

Ráadásul nála ingyenes a konzultáció, tehát anyagi szempontból is megéri felkeresni. A drfalus.hu weboldalon megismerhető a teljes műtét menete, illetve az is, hogy milyen vizsgálatokra lesz szükség a beavatkozás előtt. Nélkülözhetetlen a laborvizsgálat, az EKG, mellkasröntgen, mammográfia, 40 éves kor alatt a mell ultrahang vizsgálat. A beavatkozás altatásban történik, így a páciens csak másnap mehet haza.

Természetesen, a műtét után bizonyos szabályokat be kell tartani, ilyen például a kompressziós melltartó és haskötő viselése. Eme összetett műtét árát csak az ingyenes, személyes konzultáció alkalmával tudhatjuk meg. Minden bizonnyal megfizethető összegről van szó, de aki mégis úgy dönt, hogy nem vállalja a műtétet, a konzultációval nem veszít semmit.