propoliszos méz

A méz energizáló és regeneráló hatásait már mindenki ismeri, ahogy a propolisz immunerősítő tulajdonságát is. A propoliszos méz egyenesen telitalálat azoknak, akik a torokfájásukat, torokgyulladásukat vagy megfázásukat természetes módszerekkel szeretnék sikeresen kezelni.

Ez a készítmény a két összetevője minden egészségügyi előnyét ötvözi. A torokfájásra vagy megfázásra felírt gyógyszereket és immunerősítőket is helyettesíti. Tulajdonképpen olyan, mint egy finom krémes édesség, ami gyógyít és regenerál egyszerre. A propoliszos méz íze ugyanis kifejezetten finom. A propolisz fanyar íze helyett, a repceméz selymes jellege dominál a termékben, ezért igazán kellemes nyalánkság. A gyermekekről tudnivaló, hogy nem szeretik bevenni a „gyógyszer” ízű készítményeket, azonban ezt kifejezetten szeretni fogják.

A különleges hatású propoliszos méz pedig bármikor megrendelhető a beobee.hu webáruházból remek áron. Egy üveg ebből sokáig elég a hideg, megfázásos időszakban. Rendelje meg már most, hogy biztosan legyen otthon belőle!