digitális karóra

Mennyi az idő? Erre a kérdésre sokan még ma is a kezüket nézik, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne választhatnánk a digitális karóra segítségét. Tény, hogy a telefonok egyre inkább elterjednek, de kár lenne lemondanunk az órákról, hiszen nemcsak az időt mutatják, hanem egyre több extra képességgel is rendelkeznek.

A digitális kijelzők Bluetooth-al csatlakoznak a telefonhoz, így megmutatják a beérkező üzeneteket és hívásokat is. Végre nem kell azonnal előbányászni a telefont a táskából, mert egyetlen pillantással látni fogjuk, hogy ki keres. Lehet, hogy csak egy szokásos körlevelet kaptunk, ami nyugodtan várhat. A digitális karóra előnye, hogy nem kell többé az elemekkel bajlódnunk, csak pár hetente gondoskodunk a töltésről és már használhatjuk is tovább.

Amennyiben azok közé tartozunk, akik sohasem veszik észre, hogy hívták őket, akkor jól fog jönni egy digitális karóra, ami rezgéssel is jelzi, hogy válaszolnunk kéne. A legmodernebb órák már többféle színben és szíjjal elérhetőek, így mindenki megtalálja a kedvencét.