Fontosak az illatok minden ember életében. Minden testnek megvan a maga illata, ami egyedivé teszi az embert. A parfümkészítés művészete személyessé teszi az illatot. Az illatszer nagykereskedelem jeles képviselői számos parfümmel látják el a világot, amelyek mindegyike tartozik valakihez.

Ugyanaz az a parfüm másképpen érződik a különböző embereken, mert sajátos illattal rendelkezik mindenki. A szaglásrendszer sem működik egyféleképpen, sajátossága abban rejlik, hogy mindig más, változik. Az egészség megváltozása miatt, a szervezet, illetve a bőr illatokat bocsájt ki, rosszat vagy jót. Ennek függvényében változik ugyanaz a parfüm illata is az emberen.

Az illatszer nagykereskedelem polcain fellelhető összes parfüm, legyen az női, illetve férfi, képes változást okozni. Figyeljék meg saját magukon egy adott illatot és egy másik személyen is! Vajon ugyanazt az illatot kapják majd? Kiderítése izgalmas és kalandos, vágjon bele bátran és fedezze fel a parfümkészítés csodálatos világát, ahová nem mindenki léphet be!