hidratáló arckrém

Az idő múlásával az arc fiatal és rugalmas bőre szárazabbá, vékonyabbá válik, majd kisebb ráncok jelennek meg rajta, amelyeket a smink már nem tud elrejteni. Annak érdekében, hogy arca ne árulkodjon a koráról, hidratáló arckrém használatát javasoljuk.

Az arcbőr szövetei optimális nedvesség tartalmának fenntartása és a környezet befolyások elleni védelem érdekében, napi hidratálás szükséges. Ezt az eljárást reggel és este kell végrehajtani, nappali és éjszakai hidratáló arckrém felhasználásával.

Manapság a legjobb bőrápolási termékek a bőrnek szükséges nedvesség biztosításán túl, védekező tulajdonságokkal is rendelkeznek. Tehát a hialuronsavval és tápláló vitaminokkal ellátott készítmény megvédi a bőrt az UV sugárzástól és a portól, a részét képező aloe vera kivonat pedig lelassítja az öregedési folyamatot.

Az arcápolás teljes körű és minőségi termékekkel történő elvégzése érdekében, vásárolja meg a MediNatural C-vitaminos hidratáló arckrémet, ami a webáruházunk vásárlóinak már régóta az egyik kedvence. Sokan úgy gondolják, hogy a kókuszolaj az egyik legjobb természetes tápanyagforrás a fényvesztett fürtöknek.

Nos, ez nem teljesen van így! Lássuk, hogy a shea vaj hajra kifejlesztett változatai milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, miért különösen hasznosak, hogyan kell azokat helyesen használni! A shea fa Afrikában nő és a gyümölcséből olajt nyernek.

Ha megnézzük a kozmetika világát, akkor láthatjuk, hogy ott ezt leginkább a bőr és a haj napfénytől való védelmére használják. Tehát, ha valaki ezzel az olajjal bekeni a testét, elkerülheti a napégést és a haj kiszáradását. A shea vaj hajra gyakorolt hatásainak segítségével a fürtök simábbá válnak, helyreáll az egészséges megjelenésük és megóvhatjuk azokat a töredezéstől.

Ha Önnek sérült, száraz vagy törékeny a haja, ennek a kozmetikumnak nem szabad kifogyni a fürdőszobájából. A shea vaj hajra való alkalmazásának a leghatékonyabb módszere, ha a nedves tincsekre visszük fel, majd átfésüljük, hogy egyenletesen eloszoljon. A hatás fokozása érdekében, legalább 20 percig tartsuk rajta.