Hair transplant clinic

Mi, emberek, sohasem vagyunk teljes mértékben megelégedve a külsőnkkel. Vannak bizonyos helyzetek, amikor az elégedetlenséget kiváltó ok csupán a mi fejünkben létezik, ám olyan szituációk is akadnak szép számban, amikor indokolt a külsőnk miatti szorongás.

A kopaszodás kifejezetten az utóbbi kategóriába tartozik, a Hair transplant clinic pedig lehetőséget szolgáltat a probléma szakszerű legyőzésére.

A Hair transplant clinic garanciálisan vállalja, hogy a szakembereik által beültetett hajhagymák közel 80%-ban életképesek maradnak és ugyanúgy viselkednek, mint az eredeti „társaik”. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hajunk változatlanul nő tovább, mi pedig visszatérhetünk a régi életünkhöz.

Nem lehet kibúvó a fájdalomtól való félelem sem, hiszen a Hair transplant clinic az úgynevezett FUE Safe System módszereivel dolgozik, ami gyors és fájdalommentes eljárást kínál a klinika vendégeinek. Az implantált hajhagymák a későbbiekben is szépen „viselkednek”, ugyanis a kezelést követő regenerálódási szakasz is hegesedésektől mentes.