kotyogós kávéfőző

Nagyon szép modern és retro darabokkal lehet találkozni az üzletek polcain. A kotyogós kávéfőző a hagyományos tűzhelyen és az indukciós főzőlapon egyaránt használható. Nem feltétlenül kell méregdrága gépet vásárolni ahhoz, hogy egy finom ital kerüljön az asztalra.

Rengetegen kedvelik a szóban forgó terméket és nemcsak a kedvező ára miatt. A főzés során kiemeli a kávészemek jellegzetes ízét, ezen kívül kellemes illat járja be a konyhát. A felépítését tekintve, 3 egymásra illesztett egységből áll. Az alsó részbe a víz, a középsőbe az őrlemény, a felsőbe pedig a kész ital kerül.

A kotyogós kávéfőző kiválasztásakor leginkább az anyagra érdemes koncentrálni. Az alumíniumból készült változat ellenálló, könnyű és jól vezeti a hőt, aminek eredményeképpen egyenletes hőelosztás jön létre a termék egész felületén.

A rozsdamentes acél szintén jó döntés, hiszen amellett, hogy erős felépítésű, modern megjelenéssel rendelkezik. A kotyogós kávéfőző méret, illetve űrtartalom szerint sokféle kivitelben szerezhető be.